Известие

Collapse
No announcement yet.

Антена

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Антена

Здравейте колеги,някои може ли да даде информация за антената на тавана?Начин на монтаж,капачето до щората,на тавана за тази цел ли е?
    Искам аз да си я сложа,освен че честотите са претоварени,някак по-хубаво изглежда като я има на тавана.
    Ако някои си е купувал нека сподели и от къде е?
    Разглеждах в един два магазина,но там са като за "радио маяк".Искам да е мъничка,перка на акула или нещо от сорта,незнам как им е жаргона.
    Благодаря
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Здравейте колеги,някои може ли да даде информация за антената на тавана?Начин на монтаж,капачето до щората,на тавана за тази цел ли е?
    Искам аз да си я сложа,освен че честотите са претоварени,някак по-хубаво изглежда като я има на тавана.
    Ако някои си е купувал нека сподели и от къде е?
    Разглеждах в един два магазина,но там са като за "радио маяк".Искам да е мъничка,перка на акула или нещо от сорта,незнам как им е жаргона.
    Благодаря
    Антената за радиото е в задното стъкло, на покрива са антените за навигацията и мобилния телефон (ако колата ги има).
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Да аз знам че антената е там/за радиото/.
      Идеята ми е да сложа пак за радиото но на тавана.
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Да аз знам че антената е там/за радиото/.
        Идеята ми е да сложа пак за радиото но на тавана.
        Мой приятелски съвет - не се занимавай с глупости.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
          Антената за радиото е в задното стъкло, на покрива са антените за навигацията и мобилния телефон (ако колата ги има).
          Ами...моята няма навигация,нито устройство за мобилен телефон,а антената е на тавана.Сигурен ли си,че няма някаква възможност да има модификации с антена на покрива?
          Alfa Romeo 156 1.8 TS '2003
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm '2008

Comment

Първоначално публикувано от KLM Покажи съобщение
            Ами...моята няма навигация,нито устройство за мобилен телефон,а антената е на тавана.
            И аз съм така!
            Last edited by kartell; d.m.y г., 16:59.
            FIAT Punto 1,9 JTD
            EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kartell Покажи съобщение
              И аз съм така!
              И аз така
              Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
              Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Е добре де като сте всички така а кажете как да я сложа или от къде да взема качествена

Comment

Еми освен от някоя морга. И като я демонтираш ще разбереш след това как да я монтираш
                  FIAT Punto 1,9 JTD
                  EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
                  sigpic

Comment

Понякога трябва да се мисли малко

Comment

колега ако радиото ти работи не се занимавай с глупости на мен пък ми я откраднаха и сега не мога да си намеря оригинална
                      ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
                      ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

Всички, които имате антени на покрива сигурни ли сте че нямате навигации изобщо или сте с "премахнати" такива?
                        Питам защото и аз знам точно това:

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                        ... на покрива са антените за навигацията и мобилния телефон (ако колата ги има).
                        безплатни обяви
                        Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                          Всички, които имате антени на покрива сигурни ли сте че нямате навигации изобщо или сте с "премахнати" такива?
                          Питам защото и аз знам точно това:
                          Моите нав.и сд са свалени тук в България...но нямам антена на тавана.
                          Просто искам да си сложа защото тази според мен не е достатъчна/реотаните/.Пък и изглежда по-добре

Comment

имам и навигация и цд ама антената ми откраднаха може да съм помогнал на някой колега ама сега не мога да си намеря за мене
                            ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
                            ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

Моята кола няма прекарани дори кабели за чейнджър а антена има... така че така си е дошла
                              Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                              Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Working...
                              X